�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Paøížská šlehaèka, pìna, gannache nebo mousse? /1. |
Autor: Johny Datum vyd�n�: 25.09.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3539 |
Paøížská šlehaèka se nìkdy zamìòuje za nìkolik pojmù. Tato šlehaèka má nìkolik podob a rovnìž i receptur, kdy pod tímto názvem nalezneme klasickou paøížskou šlehaèku nebo èokoládový mousse (což je v pøekladu èokoládová pìna) |
Paøížská šlehaèka se nìkdy zamìòuje za nìkolik pojmù,. Tato šlehaèka má nìkolik podob a rovnìž i receptur. O její rozlišení se s námi podìlí náš stálý korespondent Johny, jenž sdìluje následující. - pokraèování - |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |