�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
SIGEP 2020 |
Autor: Ji V. ez Datum vyd�n�: 03.12.2019 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3568 |
Sigep je zase zde, a to v termnu 18 - 22. ledna roku 2020. Opt se rozeve nvtvnkm tohoto nejvtho cukrskho veletrhu na svt rozmanit nru veho monho co me nabdnout tak rozmanit a vemi chuti oplvajc sladk obor. |
Sigep je zase zde, respektive bude, a to konkrétn v termínu 18 - 22. ledna roku 2020. Opt se rozeve návštvníkm tohoto nejvtšího cukráského veletrhu na svt rozmanitá náru všeho moného co me nabídnout tak rozmanitý a všemi chuti oplývající obor sladkého emesla. Dodejme pro úplnost jedno statistické íslo mající podobu 41, které je dokumentem toho, e tento druh výstavní exhibice se koná ji po jednatyicáté! A bez nadsázky lze íci, e kadý nový roník má podobu vzrstající progrese oproti roku minulému. V dob, kdy mnohé veletrhy se zdobí patinou šedi, tak italský cukráský veletrh jde stále do své košaté zelen a pitahuje kadým rokem rekordní poet jak vystavovatel, tak i návštvník. Neteba zajisté se domýšlet, e tomu tak bude v nastávajícím roníku obdobn. Ostatn rozsáhlý poet zájemc o riminský sladký projekt je nejlepší referencí jeho atraktivity a kvality zárove, kdy zájem o prezentaci svých výrobk dokumentují svou pítomností státy odlišných chuových zvyklostí i kultur jako jsou jiní a východní Asie, Spojené arabské emiráty, severní Afrika, subsaharská Afrika, Spojené státy americké a nkteré ze zemí jihoamerického kontinentu. A výstavní námty mají spoleného jmenovatele v zastoupení cukráských disciplín typu emeslné zmrzliny, kdy v tomto pípad by bylo asi zbytenou pipomínkou, e tento chladivý produkt je prezentován asi ve tetin všech veletrních hal v potu takka nepeberném. V obdobném duchu lze hovoit o cukrovinkách i sladkém peivu. Pochopiteln, e píslovená italská káva je k dispozici rovn v zastoupení mnoha znaek a objemném kvantu. K tomu dále náleí okoládová plejáda všeho moného od její výroby pes chuové kombinace a dekorativní tvorbu. Pak jsou haly speciáln urené pro strojní techniku a ozdobné doplky. Potravináské obleení nebo sklo mají rovn hojnost prostoru pro svou prezentaci. Samostatnou kapitolou riminské fiery jsou rzné soute v oblastech oborových témat, a zase meme vyjmenovávat dortovou nebo karamelovou tvorbu. Ta zmrzlináská bude mít opt zastoupení v populárním a tradiním provedení World Gelato Cup. Do rozsahu cukráského veletrh SIGEP náleí rovn pehlídka pekaské tvorby v plném rozsahu jejích technologií, pípravk, pecí, surovin a techniky. Co nesmí na italské potravináské pehlídce chybt je italské pochutinová nezbytnost, jako je pizza, které na výstavních plochách Sigepu mívá velmi hojné zastoupení vetn širokého rozsahu technologií, techniky, smsí, chutí a podob. A jak bývá nezbytnou zvyklostí a davy publika pitahující, jsou pedvádcí a konferenní akce, na nich se ujímají své demonstrátorské role špikoví odborníci své profese a návštvníci mají monost naivo a do podrobna zhlédnout tvorbu jejich mistrovské virtuozity. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |