�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Tiramisu |
Autor: Petr ma Datum vyd�n�: 23.09.2020 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3657 |
Mascarpone prolehejte se zbytkem cukru, pidejte zrnka z vanilkovho lusku (mete nahradit vanilkovm cukrem) a postupn pidvejte sherry, nebo njak likr. Krm mus bt voav a leskl. |
4 porce 15 dlouhých cukráských piškot Fantastický a tradiní italský desert. Tiramisu lze peloit jako „Zvedni m“ to znamená, e by i samotný desert ml být nadýchaný a chuov plný. Pipravte si stedn hlubokou mísu o prmru asi 30cm (nejlépe hranatou), naskládejte do ní piškoty tsn vedle sebe |
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |