�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Vánoèní hvìzda |
Autor: red. Datum vyd�n�: 07.12.2020 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3681 |
|
Hmotu vložíme do dobøe vymazané a strouhankou vysypané hvìzdicové formy. Peèeme pøi teplotì 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvìzdu proøízneme, natøeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. |
|
|
Suroviny:
4 žloutky
15 dkg cukru
1 balíèek vanilkového cukru
4 bílky
10 dkg polohrubé mouky
2 èajové lžièky prášku do peèiva
10 dkg nastrouhaných vlašských oøechù
Postup:
Hmotu vložíme do dobøe vymazané a strouhankou vysypané hvìzdicové formy. Peèeme pøi teplotì 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvìzdu proøízneme, natøeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. Takto upravenou hvìzdu potáhneme èokoládovou polevou, povrch ozdobíme marcipánovými hvìzdièkami a støíbrnými perlami.
|
|
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |