�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Stejnomìrné vytlaèování marcipánových lístkù

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=37

Abychom mohli zhotovit rychle a stejnomìrnì vìtší poèet marcipánových lístkù, použije vypichovaèe z bílého plechu, které souhlasí pøesnì s tvarem formy na lístky, ale

fiogf49gjkf0d
Abychom mohli zhotovit rychle a stejnomìrnì vìtší poèet marcipánových lístkù, použije vypichovaèe z bílého plechu, které souhlasí pøesnì s tvarem formy na lístky, ale dají se pohodlnì do ní vsunout. Potom válíme marcipán (s malou trochou práškového cukru) stejnomìrnì a v patøièné síle, vypichujeme vykrajovadlem a vypíchané kousky vtlaèujeme do marcipánové formy. Tento postup doporuèujeme obzvláštì pøi zoubkovaných listech (listy vinné révy apod.).

Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku