�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
okoldov pralinky |
Autor: red. Datum vyd�n�: 14.02.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3706 |
Persoone, o nm se mezi cukri a kuchai po cel Evrop hovo jako o Mistru okoldy a vychzejc hvzd na belgickm okoldovm nebi, se pustil do neobvyklch, a dokonce je mon ct, a odvnch chuovch kombinac |
„okoládová pralinka se dá vyrobit prakticky s jakoukoliv píchutí, jen je dleité pesn vyváit chut a pi práci s okoládou nespchat,“ íká Dominique Persoone, znalec a milovník okolády z Brug, majitel okoládovny The Chocolate Line, která zásobuje pralinkami napíklad známou tíhvzdikovou belgickou restauraci HOF van Cleve, i holandskou spolenost Oud Sluis. Dominique, jedna z nejoriginálnjších osobností souasné gastronomie, pijel do Prahy na pozvání majitel spolenosti V!VA Praha, Henka a Simony Mestdaghových, která v Celené ulici v Praze provozuje prodejnu s belgickými pralinkami a okoládou a také Choco-Story, muzeum okolády. Dominique je jeden z exkluzivních dodavatel pro V!VA Praha. Persoone, o nm se mezi cukrái a kuchai po celé Evrop hovoí jako o Mistru okolády a vycházející hvzd na belgickém okoládovém nebi, se i v Praze pustil do neobvyklých, a dokonce je moné íct, a odváných chuových kombinací svých okoládových pralinek. Dominique také postupn realizoval i svoje vize o okoládovém makeupu, jedlé rtnce nebo okomasáním krému. To všechno jsou produkty, které si lze koupit exkluzivne v eské republice pouze v prodejne V!VA Praha. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |