�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Hruškový øez

Autor: IREX ENZYMA
Datum vyd�n�: 17.03.2021
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3719

Jednu èást
vložíme do plechu (20 cm x 30 cm) s okrajem a naneseme dvì tøetiny náplnì.
Pøiložíme druhý plát a zatøeme zbylou náplní. Po vychlazení dohotovíme
povrch polevou a po ztuhnutí krájíme na požadované kusy.

 

Doporuèená receptura
250 g Sandra  VARIACE                                 
140 g Vajeèný tekutý obsah                        
80   g Voda pitná                                             
45   g Olej jedlý                                                

Náplò:
100 g Karina hruška krém
50   g Voda pitná
400 g Živoèišná smetana (33 %)                    
21 g Sanett                                                   
42 g Voda pitná do Sanettu                             
Poleva:
50 g KARINA Hruška Krém                            
20 g Voda pitná                                             
20 g Topglanz                                               
7   g Sanett                                                   
13  gVoda pitná do Sanettu                            

 

Doporuèený technologický postup:
Základní hmota:
suroviny spojíme a necháme 5 minut bobtnat. Poté mícháme
pøi nejnižší rychlosti stroje do hladké a homogenní konzistence. Hmotu rozetøeme
na plát o rozmìru 60 cm x 20 cm.
Peèení: pøi 250 °C po dobu 6 – 7 minut, zavøený odtah páry
(parametry jsou pro el. sázecí pec).
Náplò: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté pøemícháme a spojíme s ušlehanou živoèišnou smetanou.
Nakonec vmícháme teplý roztok Sanettu.
Poleva: KARINU Hruška Krém vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet.
Poté vmícháme Topglanz a teplý roztok Sanettu.
Dohotovení: vychladlý plát rozkrojíme na dvì poloviny 20 cm x 30 cm. Jednu èást
vložíme do plechu (20 cm x 30 cm) s okrajem a naneseme dvì tøetiny náplnì.
Pøiložíme druhý plát a zatøeme zbylou náplní. Po vychlazení dohotovíme
povrch polevou a po ztuhnutí krájíme na požadované kusy.


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku