�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Velikonoèní oko |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 29.03.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=3723 |
|
Kynuté tìsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formièkou ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovinì kynutí uprostøed plochy vytlaèíme dùlek a prostor vyplníme peèným pudingem a vložíme pùlku meruòky. |
|
|
Suroviny – 30 ks
2250 g kynutého tìsta
750 g KSK krému na peèení – Peèný puding
450 g merunìk
Dekorace
450 g Colorado žluté
50 g cukr mouèka
Postup
Kynuté tìsto vyválíme na sílu 4 mm, vypíchneme formièkou ve tvaru vejcete a klademe na plech. V polovinì kynutí uprostøed plochy vytlaèíme dùlek a prostor vyplníme peèným pudingem a vložíme pùlku meruòky. V dobì ¾ kynutí vložíme do pøedehøáté trouby na teplotu 220 ° C a peèeme po dobu 12 minut.
Po skonèení peèení vychladnuté peèivo natøeme pøipraveným Colorado žluté a posypeme cukrem mouèka.
Speciální suroviny uvedené v receptuøe, nakoupíte u firmy Fiala–Praha s.r.o. a poboèkách
|
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |