�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Dezert pohádka |
Autor: ISŠ Frenštát p. Radhoštìm Datum vyd�n�: 08.02.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=376 |
Recepty pøi pøíležitosti stého výroèí založení školy vìnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštìm |
Recepty pøi pøíležitosti stého výroèí založení školy vìnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštìm
Sachrova hmota - korpus Surovina na krém:
Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát peèeme pøi teplotì 220 °C. Na upeèený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplò, kterou si pøipravíme vyšleháním másla s mouèným cukrem, pøidáním mletých oøechù a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme koleèka a potahujeme v èokoládové polevì. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |