�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
arujeme se zeleninou |
Autor: J.P.Vtrnk Datum vyd�n�: 12.02.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=380 |
Knin gastronomick trh je v tchto dnech obohacen druhm vydnm knihy Luka Prochzky arujeme se zeleninou. Listujeme-li knihou dospvme k poznatku, e arm stvoenho dla z rukou mistra si nikterak nezad s arovnm umem matiky prody |
Knin gastronomick trh je v tchto dnech obohacen druhm vydnm knihy Luka Prochzky arujeme se zeleninou. Nevyluuji tu monost, e pod nzvem publikace, slibujc nm iluzionistick pouen, shnou i vyznavai magie a kouzel. Po oteven knihy sice zjist albu sugestivnho titulu, ale jsem pesvden, e kadm obrcenm list budou z obsahu tto arovn knihy okouzleni i samotn profesionln kouzelnci. Kvt z prku Nmt pro pln novice dekoranho umn. Pr je kad zatek tk. Mon. spn konec ale povzbud do dal prce.
Leknn z cibule Cibule vene mnohdy slzy do o. Ale poveden leknn vae oi urit rozz tstm nad povedenm dlem.
Spirla z okurky Problematika ivota se odehrv ve spirle. Tahle okurkov spirla a takovou problematikou nen, nap - thvzdikov obtnosti -.
Skldan kvt z bl edkve a mrkve Je pravdou, e zdnliv jednoduchost, mv svj stupe obtnosti. Ale s chut do toho, a u je to udlno, u je to hotovo. Neleknte se tyhvzdikovho stupn obtnosti. tst mv nkdy tu vlastnost, e odvnm i peje.
Velk kytice v melounov vze Moudroslov v mluv lidovho litelstv prav, e se m ped bezem smeknout. V pohledu na vytvoen dekor nelze uinit jinak ne kleknout.
lnek:Ludk Prochzka - ZDE |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |