�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


RYCHLÉ JABLKOVÉ ØEZY

Autor: Antonín Novák
Datum vyd�n�: 04.04.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=405


fiogf49gjkf0d

 Suroviny:

350 g hladké mouky, 150 g Hery, 120 g mouèkového cukru, 2 vejce, 2,5 dl mléka, 3/4 balíèku kypøícího prášku do peèiva, 1 kg jablek, mletá skoøice.

Drobenka:

100 g polohrubé mouky, 80 g mouèkového cukru, 80 g Hery.

Postup:

Do mísy prosyjeme mouku, cukr, a kypøící prášek, pøidáme vlažné mléko, rozšlehaná vejce a rozehøátou Heru. Rychle a lehce vše promícháme a nalijeme na pekáè vymaštìný Herou a vysypaný hrubou moukou. Tìsto poklademe oloupanými, na plátky nakrájenými jablky, posypeme skoøicí, potom drobenkou a upeèeme v mírnì vyhøáté troubì (180 C.

Pøíprava drobenky:

Uvedené suroviny promneme v misce.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku