�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Zabránìní padání marcipánového ovoce se špejle pøi máèení èokoládou

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=41

Pøi potahování marcipánových vajíèek, švestek a tøešní, spadávají tyto, když je vytahujeme z máèené hmoty,

fiogf49gjkf0d
Pøi potahování marcipánových vajíèek, švestek a tøešní, spadávají tyto, když je vytahujeme z máèené hmoty, velice snadno se špejlí, což obyèejnì znamená ztrátu èasu. Tomu odpadávání lze zamezit, ponoøíme-li špejli pøed zapíchnutím do pøedmìtu do tekutého kakaového másla nebo èokolády.

Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku