�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN |
Autor: -red Datum vyd�n�: 11.04.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=410 |
Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování |
1. èást Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování: * okamžitém zpracování z nádoby (pokraèování pøíštì) |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |