�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN

Autor: -red
Datum vyd�n�: 11.04.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=410

Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování

fiogf49gjkf0d

1. èást

Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování:
* croissantù
* plundrového peèiva
* sušenek, èajového a trvanlivého peèiva
* koblih





Charakteristika Cremium Schoko spoèívá v:

* okamžitém zpracování z nádoby
* absolutní zachování krémové konzistence pøi peèení
* jemné èokoládové chuti
* v možnostech jak ruèního tak strojního zpracování
* v dobrých nástøikových a dávkovacích úkonech

(pokraèování pøíštì)




Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku