�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


CREMIUM SCHOKO - CREMIUM NUSS

Autor: red
Datum vyd�n�: 15.04.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=413


fiogf49gjkf0d

2. èást

Croissant - 80 kusù

Pøípravky: 2000 g Crosata (pøípravek na peèení), 100 g droždí, 1000 g voda, 1000 g tažný tuk.Plnìní: 200 g Cremium SchokoZdobení: Mohrenglanz s hoøkou pøíchutí (kakaová poleva s rostlinným tuzkem)Výroba:

* Croissant, droždí a vodu krátce prohnìteme. Dodržujeme teplotu tìsta v rozmezí 20 - 22 °C
* tìsto natvarujeme do pravého úhlu a nezakryté necháme odstát v lednièce 10 minut
* tažný tuk vpravíme do tìsta, natøikrát pøekládáme a necháme opìt v lednièce na dobu 10 - 15 minut uvolnit
* pøi pøípadném použití máslového tažného tuku je nutné mezi jednotlivými pøeklady udìlat krátkou pøestávku a tìsto na chvíli vložit do lednièky
* croissantové tìsto vyválíme na rozmìr 2 cm a nakrájíme do trojúhelníkù o stranách 15-18--15 cm
* na delší stranì trojúhelník naøízneme do hloubky 2 cm a plníme pøípravkem Cremium Schoko. Trochu od sebe roztáhneme a bez vìtšího tahu svinujeme do rohlíkového tvaru
* vložíme na plech, potøeme rozmíchaným vajíèkem a pøi teplotì 210 °C peèeme zhruba 18 minut
* po vychladnutí potøeme pøípravkem Mohrenglanzu

(pokraèování pøíštì)


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku