�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
CREMIUM SCHOKO - CREMIUM NUSS |
Autor: red Datum vyd�n�: 15.04.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=413 |
2. èást Croissant - 80 kusù Pøípravky: 2000 g Crosata (pøípravek na peèení), 100 g droždí, 1000 g voda, 1000 g tažný tuk.Plnìní: 200 g Cremium SchokoZdobení: Mohrenglanz s hoøkou pøíchutí (kakaová poleva s rostlinným tuzkem)Výroba: * Croissant, droždí a vodu krátce prohnìteme. Dodržujeme teplotu tìsta v rozmezí 20 - 22 °C (pokraèování pøíštì) |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |