CO NAJDETE NA VELETRHU?
Cílovou skupinu vystavovatelù tvoøí:
- výrobci, dovozci a distributoøi technologií a zaøízení do hotelù, restaurací a jídelen veøejného stravování(napø. WINTERHALTER, ELOMA, SECURIDEV, ROYCE BOHEMIA, THERMOTHECHNIKA BOHEMIA, MIELE, VEBA, PREGO, MONTYCON a další);
- výrobci a dodavatelé potravin vè. nápojù, pokrmù, pøísad,kávy, èaje, vína (napø. BONDUELLE, NOWACO, SEGAFREDO, BURKHOF káva, Julius MEINL, HERBEX, RAUCH, PFANNER a další);
- hygienické systémy, prostøedky pro úklid a údržbu, pokladní systémy, výpoèetní, komunikaèní a zabezpeèovací technika atd. (napø. EVVA, SCHMITT, JohnsonDiversey, ECOLAB, AT COMPUTERS a další).
Veletrhu udìlil záštitu Svaz obchodu ÈR, generálním partnerem se stala poprvé v historii brnìnského výstavištì spoleènost MAKRO Cash & Carry. Aktuální seznam všech vystavovatelù naleznete na internetu: www.bvv.cz/gh.
Veletrh je umístìn v tìchto pavilonech:
Pavilon C – potraviny, nápoje, káva, èaj, vinná degustaèní zóna
Pavilon V – zaøízení a vybavení do gastronomických provozù
Pavilon H – soutìž GASTRO JUNIOR BRNO 2003 – NOWACO CUP
Souèástí veletrhu je Mezinárodní konference HORECA Speciál, kterou dne 20. kvìtna 2003 organizuje v Kongresovém centru brnìnského výstavištì spoleènost INCOMA Consult, s.r.o. Praha. Informace o konferenci jsou publikovány na internetové adrese : www.horeca21.cz a www.bvv.cz/gh nebo v pøiloženém prospektu.
G+H=pøíležitost:
- možnost získat pøehled o aktuálních nabídkách nových gastronomických technologií
- ideální pøíležitost ke zdokonalení Vašich stávajících provozù a stravovacích jednotek v souladu s novými pøedpisy po vstupu do EU v roce 2004 a hygienickým zákonem, který vejde v platnost již 1. èervence 2003 |