�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
TIRAMISU |
Autor: J.P.Vtrnk Datum vyd�n�: 13.06.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=444 |
Od rakouskho cukrskho kolegy jsme obdreli nvod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v naich podmnkch a porovnejte jeho ppravu a chu s tm, jak jste zvykl ve vaich dlnch. |
Od rakouskho cukrskho kolegy jsme obdreli nvod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v naich podmnkch a porovnejte jeho ppravu a chu s tm, jak jste zvykl ve vaich dlnch. Suroviny: 4 loutky, 10 dkg cukru, 1 balek vanilinovho cukru oetker, 50 dkg mascarina, 1/16 l vaj. likru, 4 blky, 40 ks pikot, 1/4 l ledov kvy, kakao. Postup: loutky, cukr a vanilinov cukr vylehme do pny a pidme mascarino a vajen likr. Pot vylehme blky do tuhho snhu. (Pozor na hygienick normy pi pouvn tepeln nezpracovanch vajec!) |
Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru |