�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jak se vyrb obyejn okolda

Autor: Radim ez
Datum vyd�n�: 19.05.2003
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=45

okolda k vaen m bt pouze z kakaa a cukru, nejve trochy vanilky. Tato okolda nesm bt pli sladk a m obsahovat asi 50 procent

fiogf49gjkf0d
okolda k vaen m bt pouze z kakaa a cukru, nejve trochy vanilky. Tato okolda nesm bt pli sladk a m obsahovat asi 50 procent kakaa a 50 procent prkovho cukru. Dobr okolda k vaen nesm obsahovat kakaov mslo (zvl᚝ pidan). Chcete-li si vyrobit domc okoldu, postupujte nsledovn. Kus uten okoldy nahejte na plechu v troub dostaten tepl, ochlate do teploty asi 32 - 34 oC. Formy dobe vyletn a tak t sam teploty jakou m okolda rozlome, navme si potebn mnostv tto hmoty, rozmaeme a dobe sklepeme, aby okolda nebyla provit a dme hned do lednice. Asi po patncti a ticeti minutch obrcenou formou lehce klepeme. Tak se dobe vyht a vychlazen okolda pkn odloupne a je leskl a ern. Z tto okoldy je mon vyrbt t vnon a velikonon mec hmotu.

Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku