fiogf49gjkf0d
Pardubick vstavn a veletrn, s.r.o. Pardubice
a SETPUS HRADEC KRLOV
VYHLAUJ
6. ronk cukrsk
a pernksk soute
v kategorich dosplch a junior
" O POHR NESTL
ESKO s.r.o."
Sout se uskuten v rmci
8. ronku kontraktan prodejn
vstavy
GASTRO PARDUBICE 2003
ve dnech 9. − 11.jna 2003
IDEON Pardubice
Ven ptel,
rdi Vs uvtme ve mst pernku v Pardubicch, ve dnech 9. - 11. jna 2003, kdy se uskuten ji VIII. ronk kontraktan prodejn vstavy GASTRO PARDUBICE, kter informuje pedevm o novch produktech v oboru potravinstv a gastronomie a svm rozsahem si zskala pevn msto mezi obdobnmi akcemi, konanmi v na republice.
Ji tradin soust Gastra je bohat doprovodn program, jako nap. 6. ronk soute cukr a pernk, O POHR NESTL ESKO s.r.o., pehldka gastronomickch tabul, odborn semin z oblasti potravinstv a gastronomie, ve kterm se o sv odborn zkuenosti podl pedn obornci naeho oboru, jako nap. pp. La Nodl, Vclav merda senior, p Mirka Slavkov, PaedDr. Jitka Hladk, apod., soute v odbornch dovednostech kucha, cukr, nk a barman, barmansk show, odborn dovednosti
v pedveden pednch odbornk v kuchaskm, cukrskm, nickm, pernikskm oboru, soute nvtvnk atd. Shldnout, v dohodnut dob, bude mon i kouzlen s ovocem a zeleninou v podn p. Luka Prochzky. To ve za asti vznamnch osobnost naeho oboru a pedevm pak, za aktivn asti sdlovacch prostedk.
Vstava GASTRO, kter se opt uskuten v pardubickm vstavnm centru IDEON se v minulch letech setkala s velkm zjmem jak vystavovatel, tak i nvtvnk z ad odborn i irok veejnosti.
V minulm roce se tto odborn vstavy zastnilo vce ne 70 vystavovatel z cel esk republiky a shldlo ji vce ne 20 000 nvtvnk. Probhajc soute pak krom ady odbornch kol z cel esk republiky i soutc z cukrskch a pernikskch firem.
Vme, e ada z Vs si pijede opt zmit sv odborn schopnosti s kolegy naeho krsnho oboru, ppadn pak pi prohldce vstavy, zskat tolik potebn informace o stoupajc rovni naich i zahraninch vrobk v potravinstv a gastronomii.
Na shledn se s Vmi t za vechny organiztory GASTRO PARDUBICE 2003.
Jaroslav Runtuk
Soutn discipliny pro cukre,pernke, pekae.
Soute se mohou zastnit jak profesionlov, tak amati.
Cukri C − 1
Bez rozdlu vku − profesionl, amatr
Dovezen vstavn cukrsk expont dle vlastn vahy
Neomezuje se ani nmt ani hmotnost
Perniki P − 2
profesionl, amatr
Dovezen pernksk expont, dle vlastn vahy
Neomezuje se hmotnost ani zpracovn
CP − 3
profesionl, amatr
Dovezen vrobek z potravinsk hmoty
s nmtem kvtiny
CP − J
Junioi do 21 let − cukr, pernk
1) Dovezen cukrsk vrobek s nmtem kvtiny
Neomezuje se hmotnost, tvar, ani zpsob zdoben
(hodnot se i chu vrobku, mus bt dodny
k degustaci 4 ks stejnho sloen)
2) Zdoben stanovench pernkovch tvar /2 ks/,
na pdiu s nmtem Den dt
PODMNKY ASTI V SOUT̎I:
a/ zaslat vyplnnou pihlku do soute − do 25. z
2003 /po zasln pihlky obdr astnc podrobn
informace k souti/
b/ zaplatit do 3. jna 2003 zpisn − podle kategorie,
sloenka bude zaslna s podrobnmi informacemi
c/ ponechat vstavn exponty vystaven po celou
dobu akce /vlastn sout probhne 9.10., cel akce je
ve dnech 9. − 11.10.2003/
ZPISN SOUT̎CCH:
a/ senioi K 400,−
b/ junioi K 350,−
ODMNY SOUT̎CM:
Zpisn je stanoveno za jednoho astnka, bez ohledu v kolika kategorich sout.
Vichni soutc obdr od organiztor soute upomnkov pedmty, vem budou pedny diplomy za ast. Soutc na prvnch mstech v kad disciplin obdr hodnotn dary. Organiztoi soute vyhls celkovho vtze /astnk s nejvym potem dosaench bod/, ten obdr hlavn cenu − Pohr NESTL ESKO s.r.o. a hodnotnou cenu. (Pi loskm ronku vtz obdrel barevn televizor.) Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2003, bude probhat doprovodn program, kde se budou prezentovat firmy, je zde monost i prezentace kol formou kuchaskch a cukrskch, pernikskch expont, slavnostnch banketnch tabul, vstavnch panel, stnk, vystoupenm v doprovodnm programu /barmansk show, pedveden odbornch dovednost kucha, cukr, nk/, to ve za asti sdlovacch prostedk, laick i odborn veejnosti.
PIHLKY ZASLEJTE NA ADRESU:
SETPUS, Suilova 1337
500 02 Hradec Krlov
dal informace zskte:
Dr. Hladk, tel.: 466 635 597
tel/fax: 495 211 759
HLAVN PARTNER:
ODBORN GARANT SOUT̎E:
Vzdlvac zazen Dr. Jitky Hladk,
Pardubice