�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 19.05.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=4731 |
Hmotu pipravme dle ve uvedench recept. Cca 1/2 vylehan hmoty odeberem do misky a obarvme potravinskou barvou nebo kakaem. Obarvenou hmotu nateme nap. pes vzorovanou ablonu nebo pomoc specilnho vzorovanho pravtka. |
Jedná se o plát, který zstává po dopeení tenký a nkolik dn vláný, proto se hodí zejména na zdobení minidezert a pod. Receptura 1100g vejce 2) Naplníme krémem - ideální je lehký šlehakový krém vyrobený z pípravku ALASKA-EXPRESS v nejrznjších píchutích. Píprava je snadná: ALASKU-EXPRESS rozmícháme ve vod a vmícháme vyšlehanou neslazenou šlehaku (pro podrobný postup a dávkování viz detail výrobku píp. obal). 3) Necháme min. 1 hodinu vychladit v lednici nebo chladícím boxu. 4) Po ztuhnutí vyjmeme z forem pípadn rozkrájíme na díly, peteme elem CRISTALINE a dozdobíme dle fantazie zbylým krémem, okoládovým dekorem, ovocem atd. |
Vytisknuto dne 05.02.2025 ze serveru |