�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Cremium Schoko

Autor: Martin Braun
Datum vyd�n�: 19.04.2021
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=4732

Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování croissantù.

Cremium schoko

 Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování croissantù
* plundrového peèiva
* sušenek, èajového a trvanlivého peèiva
* koblih




Charakteristika Cremium Schoko spoèívá v: 

* okamžitém zpracování z nádoby
* absolutní zachování krémové  
   
konzistence pøi peèení
* jemné èokoládové chuti
* v možnostech jak ruèního tak 
   strojního zpracování
* v dobrých nástøikových a 
   dávkovacích úkonech

Uvedené suroviny obdržíte u firmy FIALA  - PRAHA, s.r.o.

 60 kusù

Pøípravky: 1500 g køehkého tìsta (viz. recept), 1200 g Cremium Nuss (náplò), 1000 g drobenky (viz. recept)
Ozdoba: 200 g Mohrenglanz Zartbitter (kakaová poleva s rostlinným tukem)

Zhotovení:
* plát z køehkého tìsta natøeme oøíškovým krémem Cremium Nuss a posypeme drobenkou
* peèeme pøi teplotì 200 °C po dobu 20 minut
* upeèené tìsto necháme dobøe vychladnout a nakrájíme na obdélníky 10 x 4 cm
* dozdobíme pøípravkem Mohrenglanz Zarbitter (viz. obrázek)

Recept na køehké tìsto: 1000 g Mürbela (pøípravek na peèení), 400 g tuku na peèení (mìkký), 100 g vajec. Vše dùkladnì promícháme.

Drobenka: 1000 g Mürbela (pøípravek na peèení), 400 g máslového tuku. Všechny pøísady dùkladnì zadìláme dohromady.


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku