�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Cremium Schoko |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 19.04.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=4732 |
Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování croissantù. |
Cremium schoko Èokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat pøímo z pøepravní nádoby pøi teplotì 20 - 22 °C. Ponechává si i po peèení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnìní a potahování croissantù 60 kusù Pøípravky: 1500 g køehkého tìsta (viz. recept), 1200 g Cremium Nuss (náplò), 1000 g drobenky (viz. recept) |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |