�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Karamelové zbytky

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=48

Po karamelování zbyde v kotli trochu karamelového cukru. Ten se nechává vìtšinou v kotli ztvrdnout, aby mohl být pozdìji vydroben. Je možnost

fiogf49gjkf0d
Po karamelování zbyde v kotli trochu karamelového cukru. Ten se nechává vìtšinou v kotli ztvrdnout, aby mohl být pozdìji vydroben. Je možnost tento zbytek ještì zpracovat. Do kotlíku pøidáme trochu vody a ohøíváme tak dlouho až vznikne tekutý cukr. Ten je vhodný na punèové dorty a podobné vìci.
Ztvrdlé karamelové zbytky mùžeme také upotøebit tak, že je roztluèeme a s pøídavkem èerstvého cukru a prosáté smìsi upotøebíme na tmavé, šlehané hmoty.

Vytisknuto dne 24.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku