�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Neapolitánky - Vánoèní recept |
Autor: red Datum vyd�n�: 07.12.2005 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=508 |
250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa. |
Suroviny 250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa. Postup Máslo utøeme do pìny, pøidáme cukr a vejce. Mouku smícháme s kakaem, pøidáme k utøenému máslu a vypracujeme tìsto. Pomocí sáèku s hvìzdièkovou trubièkou vystøíkáme na mastný a moukou vysypaný plech rùzné tvary a v mírnì vyhøáté troubì upeèeme. Vychladlé slepujeme máslovým krémem nebo zavaøeninou a ozdobíme polevou. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |