�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Neapolitánky - Vánoèní recept

Autor: red
Datum vyd�n�: 07.12.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=508

250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa.

fiogf49gjkf0d

 

Suroviny

250 g másla, 200 g práškového cukru, 3 celá vejce, 250 g polohrubé mouky, 40g kakaa.

Postup

Máslo utøeme do pìny, pøidáme cukr a vejce. Mouku smícháme s kakaem, pøidáme k utøenému máslu a vypracujeme tìsto. Pomocí sáèku s hvìzdièkovou trubièkou vystøíkáme na mastný a moukou vysypaný plech rùzné tvary a v mírnì vyhøáté troubì upeèeme. Vychladlé slepujeme máslovým krémem nebo zavaøeninou a ozdobíme polevou.


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku