�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Aby bábovky a dortoviny držely delší dobu vláènost

Autor: Radim Øezáè
Datum vyd�n�: 30.12.2001
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=52

Dobrý a zaruèený prostøedek k udržení vláènosti dortoviny je ten, když se do hmoty pøi šlehání pøidá trochu rozpuštìného hroznového cukru. Staèí pouze èást,

fiogf49gjkf0d
Dobrý a zaruèený prostøedek k udržení vláènosti dortoviny je ten, když se do hmoty pøi šlehání pøidá trochu rozpuštìného hroznového cukru. Staèí pouze èást, která se mùže zapoèítat do množství pøèedepsaného obyèejného cukru. Hroznový cukr se musí zvolna rozpouštìt.

Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku