�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Máslový krém jednoduchý |
Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=53 |
|
Dobrý, ke všem úèelùm upotøebitelný a trvanlivý, máslový krém (na plnìní a zdobení) poøídíme bez mléka a žloutkù následovnì: |
|
|
fiogf49gjkf0d
Dobrý, ke všem úèelùm upotøebitelný a trvanlivý, máslový krém (na plnìní a zdobení) poøídíme bez mléka a žloutkù následovnì:
Mícháme studenou fondantovou hmotu, až je hladká a pøidáme máslo (asi 2-3 krát tolik), až dosáhneme žádané hustoty. Krém se tøe až je zpìnìný a opatøí se vùní a chutí kterou chceme. Kdyby byl fondant svaøen pøíliš hustì, musí se ještì pøed tím než se smísí s máslem pøidat trochu mléka.
|
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |