fiogf49gjkf0d
10 porc
Charakteristika:
Na ezu jogurtov hmota, uprosted pikotu s erstvou malinou sladn s broskvovou a jahodovou omkou, rozdlen okoldovou linkou. Chu a vn jogurtov spolu s chut erstvch malin, doplnn chut broskvov omky.
Suroviny:
120 g loutky
120 g Cukr mouka
250 g Luina
250 g Jogurt bl
400 g lehaka
100 g Pikoty
15 g elatina
250 g Mlko
50 g Griotte
250 g erstv maliny
100 g lehaka
50 g Jahodov omka
50 g Broskvov omka
25 g okolda na vaen
----------------------------------
2030 g Celkem
30 g Vrobn ztrty
2000 g Vha hotovho vrobku
Vrobn postup:
Formu vylome alobalem a pes okraj, aby bylo mon hmotu snadnji vyklopit. Nyn pipravme jogurtovou npl. loutky s moukovm cukrem pi stlm mchn nahejeme a vylehme do hust pny. Luinu s blm jogurtem rozmchme do hladk konzistence a vmchme ulehan loutky. Pot pidme ulehanou lehaku. Nakonec rozputnou vlanou elatinu. Vmchme opatrn, tak, aby se nm hmota nesrazila. st hmoty nalijeme do pipraven formy. Vyskldme erstv maliny, kter zakryjeme malou vrstvou hmoty. vyskldme pikoty men v mlce s griotte. Pikoty zakryjeme zbytkem hmoty a zarovnme. nechme zatuhnout.