�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Jogurtov terina s malinami a variac omek

Autor: Radek Prochzka
Datum vyd�n�: 30.01.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=531

Na ezu jogurtov hmota, uprosted pikotu s erstvou malinou sladn s broskvovou a jahodovou omkou, rozdlen okoldovou linkou. Chu a vn jogurtov spolu s chut erstvch malin, doplnn chut broskvov omky.

fiogf49gjkf0d


10 porc

Charakteristika:

Na ezu jogurtov hmota, uprosted pikotu s erstvou malinou sladn s broskvovou a jahodovou omkou, rozdlen okoldovou linkou. Chu a vn jogurtov spolu s chut erstvch malin, doplnn chut broskvov omky.

Suroviny:

  120 g loutky
  120 g Cukr mouka
  250 g Luina
  250 g Jogurt bl
  400 g lehaka
  100 g Pikoty
    15 g elatina
  250 g Mlko
    50 g Griotte
  250 g erstv maliny
  100 g lehaka
    50 g Jahodov omka
    50 g Broskvov omka
    25 g okolda na vaen
----------------------------------
2030 g Celkem
    30 g Vrobn ztrty
2000 g Vha hotovho vrobku

Vrobn postup:

Formu vylome alobalem a pes okraj, aby bylo mon hmotu snadnji vyklopit. Nyn pipravme jogurtovou npl. loutky s moukovm cukrem  pi stlm mchn nahejeme a vylehme do hust pny. Luinu s blm jogurtem rozmchme do hladk konzistence a vmchme ulehan loutky. Pot pidme ulehanou lehaku. Nakonec rozputnou vlanou elatinu. Vmchme opatrn, tak, aby se nm hmota nesrazila. st hmoty nalijeme do pipraven formy. Vyskldme erstv maliny, kter zakryjeme malou vrstvou hmoty. vyskldme pikoty men v mlce s griotte. Pikoty zakryjeme  zbytkem hmoty a zarovnme. nechme zatuhnout.


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku