�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Ledov pna s malinami a variac omek

Autor: Radek Prochzka
Datum vyd�n�: 10.02.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=537

Dezert na povrchu zdoben pltkem pikotov roldy. Na ezu pomeranov pna s kousky malin. Dezert je doplnn broskvovou a jahodovou omkou. Chu a vn smetanov, obohacen chut pomerane a malin.

fiogf49gjkf0d
 


14 porc


Charakteristika:
Dezert na povrchu zdoben pltkem pikotov roldy. Na ezu pomeranov pna s kousky malin. Dezert je doplnn broskvovou a jahodovou omkou. Chu a vn smetanov, obohacen chut pomerane a malin.

Suroviny:
loutky 100 g, cukr mouka 200 g, dus pomeranov 300 g, lehaka 750 g, contreau 100 g, pikotov rolda s demem 150 g, maliny erstv 250 g, lehaka 140 g, maliny erstv (na zdoben) 140 g, broskvov omka 280 g, jahodov omka 140 g.
Celkem 2550 g
Ztrty vrobn 30 g
Vha hotovho vrobku 2520 g

Vrobn postup:
Do formiky vlome slab pltek pikotov roldy s demem. Nyn pipravme npl. loutky s moukovm cukrem za stlho mchn nahejeme a vylehme v hustou pnu. Pot zamchme dus s contreau a nakonec ulehanou lehaku. Do pipravench formiek naskldme maliny, zalijeme pipravenou npln a zarovnme. Nechme zmrznout. Zdobme na tali pestrmi omkami napklad broskvovou a jahodovou.


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku