�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Máslové krémy, obzvláštì hladké a jemné |
Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=54 |
|
Základní krém k máslovým krémùm se nìkdy potahuje slabším nebo silnìjším škraloupem, pøíliš ztuhne a èasto se stává, že |
|
|
fiogf49gjkf0d Základní krém k máslovým krémùm se nìkdy potahuje slabším nebo silnìjším škraloupem, pøíliš ztuhne a èasto se stává, že v máslových krémech se objeví škraloupy. Aby nám vaøený krém neztvrdnul, pøidáme do nìho ihned po vaøení polovièní díl másla, zatímco druhý díl pøidáme až teprve když byl tøením zpìnìn. Tím se zamezí chuchvalcùm.
|
|
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |