�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Festival National Des Croquembouche 2004 |
Autor: Libor Mašek Datum vyd�n�: 17.02.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=542 |
|
minulý týden probìhla v Paøíži národní soutìž cukráøù v ryze francouzské disciplínì Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolkù z odpalovaného tìsta, spojovaných karamelem do umìleckých objektù. |
|
|
fiogf49gjkf0d
Minulý týden probìhla v Paøíži národní soutìž cukráøù v ryze francouzské disciplínì Croquembouche. Jedná se o slavnostní prezentaci profiterolkù z odpalovaného tìsta, spojovaných karamelem do umìleckých objektù. Mirka Slavíková, se kterou spolupracujeme pøi propagaci našich výrobkù smìrem k èeským a slovenským cukráøùm se s naší podporou soutìže úèastnila a získala celkovì nádherné 6 místo a potvrdila tak svùj talent a schpnost zmìøit své síly v silné mezinárodní konkurenci. Mirka si zvolila aktuální olympijské téma. Blahopøejeme tímto Mirce a dìkujeme jí za skvìlou reprezentaci Nestlé FoodServices. Její zkušenosti a schopnosti nyní budeme intenzivnìji využívat v našem novém Orion Studiu - cukráøské prezentaèní dílnì ve Zborovoské ulice v Praze 5. Provoz tohoto støediska odstartujeme v posledním únorovém týdnu a urèitì vás budeme o této události opìt informovat.
Libor Mašek - Nestlé FoodServices
|
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |