�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Program diskusního fóra na MBK |
Autor: red Datum vyd�n�: 02.03.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=552 |
|
Program diskusního fóra na MBK – pavilon B, stánek è. 058 Podnikatelský svaz pekaøù a cukráøù v ÈR |
|
|
fiogf49gjkf0d
Úterý 2. bøezna 2004
Dopoledne pøivítání vládní delegace, pøedání pamìtních listù
14:00
Beseda s prezidentem Potravináøské komory ÈR p. Ing. J. Camplíkem a pøedstaviteli našeho svazu
|
Støeda 3. bøezna 2004
11:00
Ekonomické aspekty využití IT v tuzemské pekárenské a cukráøské výrobì pøed vstupem do EU, investièní priority (Ing. Lubomír Karpecki, nezávislý publicista a redaktor èasopisu INSIDE)
Informaèní technologie jako nezbytná podmínka pøežití v tvrdém konkurenèním boji na trzích EU (Ing. Pavel Píbil, generální øeditel spoleènosti ComSTAR, spol. s r.o.)
14:00
Informace o novele zákona è. 110/97 Sb. o potravinách a o novelách souvisejících vyhlášek (Ing. B. Škopek-Mze ÈR)
|
Ètvrtek 4. bøezna 2004
11:00
Jak èerpat pøíspìvky ze strukturálních fondù EU pro podnikání (PhDr. Vl. Kokoška)
15:00
Bezpeènost potravin (Naøízení EU 178/2002, Ing. Koberna – PK ÈR)
|
Pátek 5. bøezna 2004
11:00
Budoucnost odborného školství v našem oboru (Ing. P. Hajný, Ing. J. Myslivec)
| | |
| |
|
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |