�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Program diskusního fóra na MBK

Autor: red
Datum vyd�n�: 02.03.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=552

Program diskusního fóra na MBK – pavilon B, stánek è. 058 Podnikatelský svaz pekaøù a cukráøù v ÈR

fiogf49gjkf0d

Úterý 2. bøezna 2004

Dopoledne pøivítání vládní delegace, pøedání pamìtních listù

14:00

Beseda s prezidentem Potravináøské komory ÈR p. Ing. J. Camplíkem a pøedstaviteli našeho svazu

Støeda 3. bøezna 2004

11:00

Ekonomické aspekty využití IT v tuzemské pekárenské a cukráøské výrobì pøed vstupem do EU, investièní priority (Ing. Lubomír Karpecki, nezávislý publicista a redaktor èasopisu INSIDE)

Informaèní technologie jako nezbytná podmínka pøežití v tvrdém konkurenèním boji na trzích EU (Ing. Pavel Píbil, generální øeditel spoleènosti ComSTAR, spol. s r.o.)

14:00

Informace o novele zákona è. 110/97 Sb. o potravinách a o novelách souvisejících vyhlášek (Ing. B. Škopek-Mze ÈR)

Ètvrtek 4. bøezna 2004

11:00

Jak èerpat pøíspìvky ze strukturálních fondù EU pro podnikání (PhDr. Vl. Kokoška)

15:00

Bezpeènost potravin (Naøízení EU 178/2002, Ing. Koberna – PK ÈR)

Pátek 5. bøezna 2004

11:00

Budoucnost odborného školství v našem oboru (Ing. P. Hajný, Ing. J. Myslivec)

Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku