�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Inteco: Pavel Maláè |
Autor: J.P.Vìtrník Datum vyd�n�: 09.03.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=559 |
Kromì standardního vybavení nadstandardní úrovnì máme pro letošní SALIMU pøipraven jeden nový stroj, kterým je výrobník zmrzliny jehož princip spoèívá v jednoduchosti a svojí vývojovou podstatou mùže nabudit dojem jakoby kráèel zpìtnì proti èasu. |
Obchodní a výrobní organizace se širokým sortimentem strojù a zaøízením pro gastronomii, pekárenství a obchody bývá pravidelným úèastníkem výstavních a veletržních akcí a letošní mezinárodní potravináøské veletrhy SALIMA netvoøily v pøípadì firmy Pavel Maláè výjimku. S jakou nabídkou se o pøízeò návštìvníkù firma ucházela letos, jsme se dotázali šéfa firmy Pavla Maláèe. Kromì standardního vybavení nadstandardní úrovnì máme pro letošní SALIMU pøipraven jeden nový stroj, kterým je výrobník zmrzliny jehož princip spoèívá v jednoduchosti a svojí vývojovou podstatou mùže nabudit dojem jakoby kráèel zpìtnì proti èasu. To je pozoruhodné, ale souèasný vývoj se žene rychlým tempem kupøedu, proè jste se rozhodl vystavovat stroj který to dìlá naopak? Spolehlivost spojená s nízkou cenou, to až zavání revoluèním pojetím. Lze tento stroj až takto pojímat? Jste jediným vystavovatelem, který nabízí tento principiálnì jednoduchý unikát? Když se jedná o takový stroj, který v sobì zahrnuje parametry výkonnosti, spolehlivosti a úspornosti, není pro veøejnost, a to i odbornou tak trochu inkognito? Vaše firma se vyznaèuje velice originálním logem formou podpisu vašeho jména. Co bylo inspirací k takovéto tvorbì? |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |