�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Bochánek, který se vždy povede |
Autor: Vencová Vlasta Datum vyd�n�: 26.03.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=571 |
350 g hladké mouky, 350 g hrubé mouky, 140 g pískového cukru, 1 vanilkový cukr, 180 g másla, 40 g (1 kostièka) droždí, 1 lžíce cukru a 1 lžíce hladké mouky do kvásku, 1/4 l mléka. |
Ingredience: 350 g hladké mouky, 350 g hrubé mouky, 140 g pískového cukru, 1 vanilkový cukr, 180 g másla, 40 g (1 kostièka) droždí, 1 lžíce cukru a 1 lžíce hladké mouky do kvásku, 1/4 l mléka, 2-3 žloutky, 60 g rozinek, 60 g loupaných mandlí, špetka soli, špetka muškátového strouhaného muškátového oøíšku, vejce na potøení a mandle na posypání Zdroj: Kuchaøka on-line (www.recepty.cz) |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |