�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Bavorský krém |
Autor: Jürgen Lebelt Datum vydďż˝nďż˝: 26.04.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=5734 |
Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. |
Suroviny - 8 porcí Postup Vanilkový lusk podélně nařízneme. Vyjmeme dužinu. Obojí povaříme s mlékem. Žloutek rozmícháme do pěny s cukrem. Vanilkový lusk vyjmeme z mléka. Horké mléko za stálého míchání pomalu vléváme do žloutkového krému. Pro omáčku potřebujeme 600 g malin, které rozmělníme do kašovitého stavu a procedíme sítkem. |
Vytisknuto dne 07.04.2025 ze serveru |