�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Krm do laskonek |
Autor: Johny Datum vyd�n�: 02.06.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=5750 |
Cukr s olejem roztavme na karamel svtle hnd barvy => do roztavenho cukru nasypeme jdroviny a nechme za stlho mchn jet troku proprait. |
Základní loutkový krém - 170 g cukru krupice, 67 g sušené mléko, 100 g maizena nebo krémový prášek, 53 g loutky pasterované (nemusí být), 1 ks vanilkový cukr, 670 g voda => u takto malého mnoství všechny písady prošleháme a za stálého míchání provaíme do té doby, dokud krém neztratí škrobnatou píchu (chuov jemný, bez nepíjemné chuti škrobu) => krém bu vylijeme na istý plech nebo talí a mírn posypeme moukovým cukrem, aby se nám nevytvoil tuhý škraloup nebo dáme krém rovnou míchat na pomalý chod, dokud nevychladne. Take te máme pipravený základní máslový krém - ten meme libovoln dochucovat - oíšky, oechy, kakaem, likéry, rumem .... |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |