�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 4/10 |
Autor: J.P. Vìtrník Datum vyd�n�: 01.07.2004 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=619 |
Èokoládové bonbony se zaèínají drát na talíøe cukrárenských a kavárenských stolkù. A nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby pøidávat ke kávì sušenkový doplnìk, nebo malou balenou èokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobì èokoládových bonbonù. |
Èokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou zaèínají drát na talíøe cukrárenských a kavárenských stolkù. Dodejme, že nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby pøidávat ke kávì sušenkový doplnìk, nebo malou balenou èokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobì èokoládových bonbonù. Zatím se tento trend výraznì zaèíná prosazovat buïto v lepších kavárnách nebo hotelových zaøízeních. Je odzkoušeno, že takovýto pùvabný èokoládový bonbónek dokáže zpøíjemnit chvíle posezení a vjem z požitku pøivádí hosta zpìt, kdy se mu takovéto laskominy dostalo. Skoøápka je dodávána v hotovém tvaru, kdy je balena v polystyrénových krabicích, èímž se eliminuje riziko poškození. Vlastní pøíprava je jednoduchým úkonem spoèívající v náplni máslového charakteru, èi v tomto pøípadì od firmy FIALA nugátová náplò NUGOTY, která se vyšlehá a naplní do zakoupených èokoládových skoøápek. Ke zvýšení pùvabu pochutiny se pøidá ozdoba dle vlastní fantazie. |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |