�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Desatero cukráøských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10

Autor: J.P.Vìtrník
Datum vyd�n�: 03.07.2004
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=620

Jedná se opìt o tvorbu rychlého mouèníku. Podstatu výrobku tvoøí èokoládová skoøápka z bílé èokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech.

fiogf49gjkf0d

Mušle
 


Jedná se opìt o tvorbu rychlého mouèníku. Podstatu výrobku tvoøí èokoládová skoøápka z bílé èokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. To znamená, že výrobek mùžeme mít uskladnìný a v pøípadì rychlého použití, naplníme skoøápky bílým a kakaovým moussem. Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, èili pøíprava je hotová bìhem nìkolika málo minut.
Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak bìhem doby než kuchaø pøipraví pokrm, cukráø lehce zhotoví tento dezert.
K obohacení prostoru talíøe použijeme kousek èerstvého ovoce, trochu omáèky dle vlastního uvážení, mùžeme dodat kopeèek zmrzliny, zejména v letním období.

  


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku