�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Jahodov dort |
Autor: red. Datum vyd�n�: 08.12.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6784 |
Ale tento zpsob proveden m skal v tom, e prv tato st ovoce podlh jeho ryclmu oschn. Proto takto zvolen zpsob ppravy, by efektivn, nen vhodn na del dobu skladovn a je uren spe pro rychlej konzumaci. |
Jahodový (rovn ovocný) dort je moné provádt na vícero zpsob. Závrený výrobní úkon se provádí kompletním zalitím agrem nebo se nechá horní ást ovoce vynívat, co zpsobuje zajímavý estetický efekt. Ale tento zpsob provedení má úskalí v tom, e práv tato ást ovoce podléhá jeho ryclému osýchání nebo dokonce hnilob. Proto takto zvolený zpsob pípravy, by efektivní, není vhodný na delší dobu skladování a je uren spíše pro rychlejší konzumaci. Suroviny Pudingový krém Postup |
Vytisknuto dne 27.11.2024 ze serveru |