�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Vánoèní oøechová štola |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 12.12.2021 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6791 |
Ihned po dokonèení peèení potøeme ještì teplou štolu rozpuštìným máslem a posypeme smìsí vanilinového cukru. Po zchladnutí posype práškovým cukrem. |
Oøechová štola -5 ks Tìsto - 2000 g máslového droždí Plnìní Vanilinový cukr Postup Potøebné suroviny a poradenství obdržíte u firmy FIALA-PRAHA s.r.o. , výhradního dovozce výrobkù firmy MARTIN BRAUN, Backmittel und Essenzen KG, SRN. |
Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru |