�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
Dvoubarevné øezy s ovocem |
Autor: Libuše Bažantová Datum vyd�n�: 24.01.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6806 |
|
Krém: 1 krabièku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehaèkou, promíchat a nechat v chladu pøes noc, pak tøít: máslo, cukr, žloutky. Pøidá se smìs se šlehaèkou a zase tøít. Dobøe utøené namazat na korpus, nechat v lednici ztuhnout |
|
|
INGREDIENCE
18 dkg cukru
10 dkg tuku
3 žloutky - utøít do pìny
15 dkg polohrubé mouky
5 dkg strouhaného kokosu
2 dcl vlahého mléka
1prášek do peèiva
sníh ze 3 bílkù
Krém:
1 krabièka koka sušenek
1 šlehaèka
20 dkg másla
10 dkg cukru
1-2 žloutky
POSTUP PØÍPRAVY
Tìsto se mírnì upeèe, na vychladlé se namaže krém.
Krém: 1 krabièku KOKA sušenek rozdrtit, dát do hrnku a zalít šlehaèkou, promíchat a nechat v chladu pøes noc, pak tøít: máslo, cukr, žloutky. Do utøeného pøidat smìs se šlehaèkou a zase tøít. Dobøe utøené namazat na korpus, nechat v lednici ztuhnout a polít èokoládovou polevou.
|
|
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) Konec �l�nku |