�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Haway dezert |
Autor: Jindich Podskalsk Datum vyd�n�: 21.02.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6817 |
Kakaov roldov plt poteme mslovm kakaovm krmem a stome v roldu. Nechme v chladnm prosted zatuhnout. Pot roldu nakrjme na ezy, kter jednotliv namme do rozputnho mohrenglanzu. |
Charakteristika: ez kakakové rolády potaený mohrenglanzem, bohat ozdobený erstvým ovocem, peleštný ovoelovou polevou. Chu a vn okoládová, doplnná chutí erstvého ovoce. Suroviny: roládová hmota kakaová - 150 g, máslový krém kakaový - 350 g, mohrenglanz - 200 g, oištné erstvé ovoce - 450 g, Výrobní postup: Kakaový roládový plát poteme máslovým kakaovým krémem a stoíme v roládu. Necháme v chladném prostedí zatuhnout. Poté roládu nakrájíme na ezy, které jednotliv namáíme do rozpuštného mohrenglanzu. Po ztuhnutí polevy naskládáme erstvé ovoce na poloený ez. Ovoce peleštíme rozpuštnou ovoelovou polevou. Pípadn meme ješt dozdobit snítkou máty. Ovoelová poleva: (na 1,5 polevy) |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |