�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoce - Oøíškové øezy s vajeèným koòakem |
Autor: red. Datum vyd�n�: 06.04.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6832 |
AE neutral rozpustíme ve vodì, dochutíme dochucovací pastou vajeèný koòak a vmícháme vyšlehanou šlehaèku.Hmotu rozetøeme na plech s peèným papírem nebo jen na vymaštìný a pomouèený plech. |
Písková hmota Oøíšková hmota 300 g rybízu Šlehaèka s vajeèným koòakem Dekor * Základní recept na žel: Zhotovení Peèná teplota: 180 - 190°C Po vychladnutí potøeme šlehaèkou s vajeèným koòakem. |
Vytisknuto dne 29.01.2025 ze serveru |