�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Velikonoèní macarony |
Autor: Martin Braun Datum vyd�n�: 11.04.2022 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=6834 |
Macarony je francouzské peèivo z mandlové mouky a recept byl znám pøed mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradièních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. |
Macarony je francouzské peèivo z mandlové mouky a recept byl znám pøed mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradièních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. Plnìní tìchto 3- 5 cm spoèívá v máslovém krému v ganaši nebo v marmeládì rùzných pøíchutí. 1000 g Macarons Zhotovení Smìs s vodou vlijeme do mixéru a v rychlejších otáèkách mícháme asi 4 minuty. Doporuèení Z 1200 g hmoty zhotovíme pøibližnì 240 macaronù. Hmotnost jednoho kusu macaroni se po upeèení rovná hmotnosti asi 4.5 g. 1000 g Cremonte |
Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru |