V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.
|
22.1.-26.1.2005 - Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, ) |
fiogf49gjkf0d
- Plocha 90 000m2, 800 vystavovatel (vybaven, pstroje, technologie, hotov vrobky a polotovary, dekorace, doplky, vybaven a psluenstv, sluby, tisk a publikace, )
- Vrobn chut Itlie (hala A7)
- Novinka
- Vroba cukrovinek Giro dItalia vrobnch chut vjimen cesta skrze rzn italsk regiony, vyzdvien kreativity vrobc
- Jin Itlie sobota 22.ledna
- Centrln Itlie nedle 23.ledna
- Severn Itlie pondl 24.ledna
- Zvren pehldka italskho dobrho vkusu ter 25.ledna
- Sobota 23.1. Confartifianato Alimentazione pedstav, jako poctu Rimini, Koktejly a led, opravdovou diskotku s ledem zaloenou na npojch vech chut
- A jin
- Velk forum zmrzliny (hala C3)
- Kad den pedvedou hlavn oborov asociace Italskou zmrzlinsk emeslo
- 22.-23.ledna (sobota, nedle) organizuje Unie mistr vroby zmrzliny pozornost bude vnovna novm trendm v chutch zmrzliny: pouit ovoce a zeleniny s inovovanmi technikami, nov typy podvn a do hloubky probran reference o novch surovinch
- pondl 24.ledna tradin setkn s Podv se zmirzlina od Cogela Fipa
menu kompletn sestaven ze zmrzliny
sout mezi Itli, vedenou Maurem Petrinim mistrem italskho zmrzlinstv, kter nsleduje 40-tiletou tradici rodiny, a panlskem, vedenm Angelem Corvittem, jednm z nejznmjch panlskch zmrzlin na mezinrodn rovni
- ter 25.ledna Mezinrodn zmrzlinov sout잔, organizuje SIGA a komise pro ocenn zmrzlinskho emesla
- Gelato dellAmore (Zmrzlina milk) - npady z Italsk zmrzlinsk akademie na typick zmrzlinov lahdky pro den svatho Valentna (hala C7)
kad den iv pedstaven, kter stoj zato vidt
zkladem zmrzliny milk bude okolda pepracovan do ervena, k tomu ochucen ern ten, pky nebo fialky
- Nejvt cukrsk forum (hala B3)
- Sobota 22.ledna Sigepgiovani (SIGEP scna mladch)
- ci vcvikovch kol budou vystupovat jeden den samostatn a nsledn po boku italskch a zahraninch profesionl
- 6 kol z Lanceniga (TV), Brescia, Turnu, Tonezza del Cimone (VI), Serramazzoni (MO) a Trevana (vcarsko)
- Nedle 23.ledna a pondl 24.ledna oficiln sout Italsk juniorsk a seniorsk ampiont
- Forum zakon ohromujc chuov akrobacie v podn pr sloench z cukre a zmrzline, kte pedvedou sladk a zmrzlinu, hork a studen, tekut a ztuhl, mkk a kupav v chodu Sladk a zmrzlina, ovoce a ovoce ve skopce a okold
- Organizuje Italsk akademie mistr cukr a Unie mistr zmrzlinstv
- Velk pekask forum (Hala B5)
- Velk sout organizovan Italskm klubem Richemont
- 9 tm z Itlie a zahrani (Velk Britnie, Belgie, Rakousko, a Irsko), sloen z peka a pekaek
- sout se ve vrob a ukzkch pekaskch vrobk
- peen chleba bude tak zkladem dalch pln organizovanch Confartifianato Alimentazione
- A dal
- SIGEP tak nabz nco pro milovnky okoldy Chocosigep (hala A3), organizuje Chococlub
- Pedvdc sekce zasvcen okold pod Akademie okoldy (hala A1)
- Forum obal (hala A5) pozoruhodn pehldka technik
- Pedstaven v zn Rimini Piazza
RIMINI FIERA S.p.A.
Edice 26
Otvrac doba: 9,30-19,30 , posledn den 9,30- 17,00
Vstupn 31 EUR
www.sigep.it
informace pro tisk: +39 0541 744510, e.mail: n.evangelisti@riminifiera.it
|