�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SEMINÁØ: „SOUTÌŽE VE VYØEZÁVÁNÍ OVOCE A ZELENINY“

Autor: Ludìk Procházka
Datum vyd�n�: 16.01.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=693

Tento semináø, kde úèastníci nebudou tentokrát vyøezávat, si klade za cíl navést jak souèasné, tak i budoucí úèastníky na správný styl práce na jednotlivých soutìžích a výstavách, které se v této technice dekorací poøádají nejen v ÈR

fiogf49gjkf0d

Srdeènì Vás zveme na SPECIÁLNÍ SEMINÁØ

„SOUTÌŽE VE VYØEZÁVÁNÍ OVOCE A ZELENINY“

Tento semináø, kde úèastníci nebudou tentokrát vyøezávat, si klade za cíl navést jak souèasné, tak i budoucí úèastníky na správný styl práce  na jednotlivých soutìžích a výstavách, které se v této technice dekorací poøádají nejen v ÈR, ale i v zahranièí.

Co bude náplní semináøe:

1. pøedstavení soutìží, které poøádáme v ÈR a jejich specifika

2. soutìže a výstavy v zahranièí

3. jak pøipravit výrobek na soutìž

  • plán výrobku, kompozice
  • trénink exponátu
  • zajištìní surovin
  • vyøezávání pøed výstavou (Gastro Hradec a další)
  • pøevoz vyøezaného výrobku


4. hodnocení komisaøù

5. ukázky výrobkù ze soutìží (Kuchaøská olympiáda 2004)

6. dotazy a diskuze

v prùbìhu semináøe se poèítá s pøestávkou


Semináø vede:
Ludìk Procházka

Slovem bude provázet:
Jiøí Øezáè – moderátor øezb. soutìží  a autor mnoha èlánkù v tomto oboru

Datum konání: 
17.bøezna 2005 zahájení v 9.00 hod, pø. konec 13.30 – 14 hod

Místo:
Hotel Diplomat
Evropská 15, Praha 6
cca 150 m od stanice metra Dejvická (výstup – smìr Ruzyò)

Kapacita úèastníkù:
max. 40  (semináø se uskuteèní pøi úèasti min. poètu 20 úèastníkù)

Cena:
990,- Kè (v cenì je zahrnuto obèerstvení) èástku uhraïte na è.ú. 162411638/ 0300 prosím pøipište od koho èástka pøichází

Termín pøihlášek:
1.bøezna nebo do naplnìní kapacity

Pøihlášky zasílejte:

Ludìk Procházka
K Pazdernì 2024
256 01 Benešov
pø. na
info@carving-studio.cz
*spolu s pøihláškou pošlete i kopii dokladu o platbì

Potvrzení pøihlášky:
po obdržení pøihlášky a platby Vám bude úèast písemnì potvrzena

Pøíp. informace: 
Monika Strejèková 
tel.777 024 048 
info@carving-studio.cz


Vytisknuto dne 04.12.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku