�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Novini

Autor: Mirka Slavkov
Datum vyd�n�: 08.06.2005
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=754

tak vidte, za dobrotu na ebrotu...to pravdpodobn ctte oba. Dovoluji si tedy pispt se svm nzorem, nebo jste si o nj nepmo ekli. Pedevm obma dkuji, e jste si vzali m slova za sv.

fiogf49gjkf0d

Ven a mil kolegov,                                                             

tak vidte, za dobrotu na ebrotu...to pravdpodobn ctte oba. Dovoluji si tedy pispt se svm nzorem, nebo jste si o nj nepmo ekli. Pedevm obma dkuji, e jste si vzali m slova za sv. Ano, jedin ve vmn nzor, by se brous ponkud ostej hrany, m vdy obrovskou slu nco zmnit. Myslm, e kad m prvo na svj nzor, a e konen jsme snad v demokratick zemi, kde je to mon to jsou prvn krky z totalismu ns, oban, kte vlastn dlme svoji zemi. Tud bez ironie Vm obma velmi srden dkuji!! Jen hou a vt kapky!!!!

Ano, novini jsou nkdy obtn hmyz, ale t velmi uiten. Pouka je z e fauny, jeden druhho potebujeme.
Toto se vak tak na uovskch kolch neu, e i ten nejlep umlec v kout dru do svta neudl. A my se peci pohybujeme ve svt businessu. Pokud se neumm prezentovat, pak splynu s davem a lapu si po vlastnch ancch.
J vm, e bez popularity bych mnoha spch nedoshla - nemyslm jen ty soutn, ale teba i ve vuce, atd. Rovn i m propojen s francouzskou kolou prolo dlouhodobou mediln cestou, kdy si pu do sloupku na vodn stran Lettre ANFP vedle pana prezidenta J.-J. Kardse popularita ve Francii touto formou je v asi 20.000 vtiscch msn. Vsledek? Spoluprce se kolou CIFAP, kde krom naich student na studium jsem odbornm uitelem designu. asto se ptte, pro jet ode m nevyla cukrsk kniha. Pravda, dkuji vm vem za dvru v m psac a odborn znalosti. Pesto je vs mlo. Vydat knihu bez popularity je obrovsk finann zaten.

Pane Dank, ano velmi si vm na spoluprce, jste velmi laskav a obtav odbornk, pesto si dovoluji oponovat. Bn se tisk uhn a dost stoj je to jaksi kasta mocipn medilnch samozejm e existuj vyjmky, ale vte, e jich mnoho nen.

A zde se rda zastanu pana eze. A je to jak chce a nkdy ns zlob svou nenavnost, je to jeden z tch poctivch zuivch reportr, ale alespo mme co st  -  pro ns aktivn soutc je nezbytnou soust mediln podpora. Ji tak je nesmrn tk nachzet finann podporu pro reprezentaci, a nkdy ani nedojde naplnn, a bez mediln podpory by to bylo daleko hor.

Tak to tak vidm, e by opravdu bylo lep se umt akceptovat a chpat, e kad nae innost je dleitm faktorem pro lep ztky naeho ndhernho emesla, a to vetn novinsk prce pana eze.


P.S. A vlastn Vm dkuji, Vae lnky pin mediln popularitu a znmost m osobyTake kdy se dva perou, tet z toho mᓅA tak Vm dky!!!!

 

Sladk umn je lsky hlazen!!!!

Vae Mirka Slavkov
Professeur en sucre dArt


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku