�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


IGEHO Basel 2005 a Mirka Slavíková a Josef Kuchaø

Autor: Mirka Slavíková
Datum vyd�n�: 23.01.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=794

A ještì jedna malá teèka za IGEHO Basel 2005. Pro pøedvánoèní plné pracovní aktivitì, spojené se zdravotní indispozicí, jsem se nedostalo k napsání zprávy pro úplné doplnìní našich skvìlých úspìchù v Basileji.

A ještì jedna malá teèka za IGEHO Basel 2005. Pro pøedvánoèní plné pracovní aktivitì, spojené se zdravotní indispozicí, jsem se nedostalo k napsání zprávy pro úplné doplnìní našich skvìlých úspìchù v Basileji. Jako jednotlivci se též zúèastnili soutìže Josef Kuchaø, vegetable carving a Mirka Slavíková, karamelová skulptura.



Josef Kuchaø – celá expozice

Oba obohatili medailovou sbírku o dvì medaile. Josef Kuchaø – zlatá medaile, Mirka Slavíková – bronzová medaile.
 


 
Oba medailisti



Mirka Slavíková – karamel


Vždy je velkým obohacením našeho profesního života a zároveò vzdìláváním, shlédnout svìtovou soutìž, a tak i zde bylo opìt mnoho nápadù, novinek. Pozorovala jsem jakési znovuzrození nìkteré klasiky jako savarin, použití palaèinek.
Stojí za to se zamyslet, zda by nebylo zajímavé inovovat nìkteré receptury, které byly i oblíbené.

V tomto roce vám všem pøeji mnoho dobrých nápadù, radosti a úspìchù!


Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku