�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
... receptury sladk, snov z dlny Mirky Slavkov... III. |
Autor: Mirka Slavkov Datum vyd�n�: 29.03.2006 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=827 |
Bl karolnky - Opustme domov a vydme se opt do Anglie. Karolnky jsou pestr a skuten lahodn kousky. Ovoce udruje karolnky vln a dodv jim atraktivn vzhled i neopakovatelnou chu. Urit si je oblb dospl i dti. |
Bl karolnky Opustme domov a vydme se opt do Anglie. Karolnky jsou pestr a skuten lahodn kousky. Ovoce udruje karolnky vln a dodv jim atraktivn vzhled i neopakovatelnou chu. Urit si je oblb dospl i dti. Receptura: 180 g msla, 150 g cukru krupice, 300 g okoldov polevy men, 5 g vanilky, 50 g vajec, 560 g hladk mouky, 3 g jedl sody, 200 g kandovanch ten a kandovanch limetek (zelenho citrnu) 2 g soli. Postup: Vylehme mslo, vejce, cukr a 2/3 povolen bl okoldy. Vmchme hladkou mouku, zbytek, tj. 1/3 nasekan bl okoldy a kandovan sekan ovoce. Vyvlme plt asi 4 mm siln, vykrjme pkn tvary a peeme na pomazanm a posypanm plechu pi teplot 160 C asi 15 minut. Receptura na 1450g ajovho peiva.
Vyzkouejte atraktivn recepturu z oregonskch les, kde se mraky dotkajc pastvin a mustangov jet krl pod krajinu. Kousky s pikantn chut brusinek v kontrastu pomerane. Velmi neobvykl pouit brusinek zcela urit osv sortiment. Receptura: 500 g kandovan pomeranov kry, 80 g pomeranovho dusu, 5 g kypcho prku, 5 g skoice mlet 3 g zzvoru mletho, 2 g jedl sody, 2 g soli, 250 g msla, 250 g hndho cukru, 50 g erstvch vajec, 10 g vanilky, 8 g strouhan pomeranov kry, 190 g sekanch vlaskch oech, 190 g sekanch pistci, 130 g kompotovanch brusinek bez nlevu (nebo mraen) Postup: Kandovanou pomeranovou kru namome do dusu. Mslo, cukr, vejce uteme do pny a pidme ostatn ingredience, lehce spojme a na zvr pidme kandovanou pomeranovou kru v dusu a odkapan kompotovan brusinky. Lc dlme hrudky na plech a peeme pi 200 C asi 15 minut. Receptura na 2100 g ajovho peiva
|
Vytisknuto dne 22.12.2024 ze serveru |