�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


SEMINÁØ „Restauraèní mouèníky“

Autor: Tomáš Konopka
Datum vyd�n�: 19.04.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=838

V restauracích, kde není cukráø, se o deserty musí postarat kuchaø. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palaèinkou, musí alespoò trochu pootevøít dveøe cukráøského øemesla, nejlépe s Vìrou Kocincovou a Annou Bastýøovou.

fiogf49gjkf0d

POØÁDAJÍ
19. kvìtna 2006

SEMINÁØ
„Restauraèní mouèníky“

19.5.2006

RESTAURAÈNÍ DESERTY
(Pøerov)

3 volných míst
Registrovat se >

V restauracích, kde není cukráø, se o deserty musí postarat kuchaø. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palaèinkou, musí alespoò trochu pootevøít dveøe cukráøského øemesla, nejlépe s Vìrou Kocincovou a Annou Bastýøovou.


Semináø povedou èlenky Culinary Nestlé Teamu

Anna Bastýøová a Vìra Kocincová

Zaèátek ve 13:00

Doporuèujeme nejen kuchaøùm,
kteøí chtìjí zaøadit do svého jídelníèku nìjaký
jiný mouèník než pouze palaèinky nebo zmrzlinový pohár.
Uvidíte praktické ukázky pøípravy jednoduchých a zajímavých dezertù
 

Cena semináøe 300,- Kè
Místo konání: Gastrocentrum Moravia
Ul. Optiky 4b
750 02 Pøerov
více informací podá Ludìk Bil mobil: 603854372
Je možné se pøihlásit na
www.gastronews.cz/seminare.asp
nebo osobnì v Gastrocentru Moravia


Vytisknuto dne 21.11.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku