fiogf49gjkf0d
Aktualizace kurzù do èervna 2006
29. kvìten – 30. kvìten – Modelování z plastického modelovacího cukru a z plastické èokolády– technika pro modelování karamelu
Cena: 4.000,00 Kè
5. èerven - Èokoládový semináø – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kè
6. èerven - Semináø „Kynutá tìsta“ – croissants, briošky, savarinky, banketky
Cena: 1.500,00 Kè
7. èerven - Semináø „Zpracování ovoce“ – ovoce tropické i naší provenience
Cena: 2.000,00 Kè
9. èerven - Semináø „Omáèky/coulis a letní dezerty“ – vše o omáèkách a jejich použití a kombinace, letni dezerty letošní sezony
Cena: 1.800,00 Kè
12. èerven – 14. èerven - Kurz modelování karamelu - techniky modelování karamelu a využití v praxi
Cena: 6.000,00 Kè
19. èerven - Èokoládový semináø – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kè
20. èerven - Semináø „Jak se pøipravovat na soutìž“ – techniky a triky k vylepšení exponátù, glazování v cukraøinì a souèasné trendy
Cena: 1.900,00 Kè
21. èerven - Semináø francouzské cukraøiny - cukráøské jednoporcové dezerty a zákusky
Cena: 1.800,00 Kè
N O V I N K A!!!!! Cena: 5.000,00 Kè
26. èerven – 30. èerven – 1. týden letní cukráøské školy
03. èervenec – 07. èervenec – 2. týden letní cukráøské školy
1. den – modelování z plastického cukru
2. den - francouzská cukraøina
3. den - restauraèní dezerty
4. den - modelování z karamelu
5. den - èokoláda a francouzské pralinky
Astoria Scholaris – vzdìlávací asociace,
IÈ 269 89 484
Zborovská 3, 150 00 Praha 5 – Smíchov, ÈR
Mirka.Slavik@email.cz, tel. +420 605 266 431
bankovní spojení: e-Banka, a.s., è.ú. 2029783001/2400
Pøihlášky jsou akceptovány po zaplacení kurzovného, možnost splátek a na veškeré dotazy volejte èi e-mailujte.