�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Studio En Sucre D´Art Mirky Slavíkové

Autor: Mirka Slavíková
Datum vyd�n�: 13.06.2006
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=853

Aktualizace kurzù do èervna 2006


fiogf49gjkf0d

Aktualizace kurzù do èervna 2006

29. kvìten – 30. kvìten –  Modelování z plastického modelovacího cukru a z plastické èokolády– technika pro modelování karamelu
Cena:  4.000,00 Kè

5. èerven  -  Èokoládový semináø – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kè

6. èerven  -  Semináø „Kynutá tìsta“ – croissants, briošky, savarinky, banketky
Cena: 1.500,00 Kè

7. èerven  -  Semináø „Zpracování ovoce“ – ovoce tropické i naší provenience
Cena: 2.000,00 Kè

9. èerven  -  Semináø „Omáèky/coulis a letní dezerty“ – vše o omáèkách a jejich použití a kombinace, letni dezerty letošní sezony 
Cena: 1.800,00 Kè

12. èerven – 14. èerven  -  Kurz modelování karamelu  - techniky modelování karamelu a využití v praxi
Cena: 6.000,00 Kè

19. èerven  -  Èokoládový semináø – temperance a výroba francouzských pralinek
Cena: 1.000,00 Kè

20. èerven  -  Semináø „Jak se pøipravovat na soutìž“ – techniky  a triky  k vylepšení exponátù, glazování v cukraøinì a souèasné trendy
Cena: 1.900,00 Kè

21. èerven  -  Semináø francouzské cukraøiny  - cukráøské jednoporcové dezerty a zákusky   
Cena: 1.800,00 Kè

N O V I N K A!!!!! Cena: 5.000,00 Kè

26. èerven – 30. èerven – 1. týden letní cukráøské školy
03. èervenec – 07. èervenec – 2. týden letní cukráøské školy
1. den – modelování z plastického cukru
2. den -  francouzská cukraøina
3. den -  restauraèní dezerty
4. den -  modelování z karamelu
5. den -  èokoláda a francouzské pralinky

Astoria Scholaris – vzdìlávací asociace,
IÈ 269 89 484
Zborovská 3, 150 00 Praha 5 – Smíchov, ÈR    

Mirka.Slavik@email.cz,  tel. +420 605 266 431

bankovní spojení: e-Banka, a.s., è.ú. 2029783001/2400 
Pøihlášky jsou akceptovány po zaplacení kurzovného, možnost splátek a na veškeré dotazy volejte èi e-mailujte.


Vytisknuto dne 18.10.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku