fiogf49gjkf0d
Zadn soute:
Sout je urena pro studenty hotelovch kol a stednch odbornch uili a kol s gastronomickm zamenm.
Zskan body budou zapotny do gastronomickho tyboje RM Gastro CUP 2006.
Soutit mohou tak studenti v kategorii jednotlivc
Soutn kol:
: slavnostn dort netradinho tvaru (nesm bt kruh) do hmotnosti
3 000g na tma: PODZIM
: kalkulaci na cel vrobek (technologick postup a surovinov norma)
: vrobek mus viditeln obsahovat marcipn a okoldu
Soutc maj pjezd od 7.00 hod a do 9.00 hod mus mt vystaveny sv vrobky .
Kad soutc bude mt k dispozici vstavn plochu 1m2 ble prostenou.
Vekerou dekoraci, loga koly i firmy si kad soutc piveze a nainstaluje sm, zle pouze na jeho fantazii a umu.
NHRADA SUROVIN NA SOUT̎N EXPONTY:
Nebudou proplaceny poadatelem, kad soutc si nklady hrad sm.
Hodnocen komise bude probhat od 9 hodin (hodnotit se bude vystien zadanho
kolu a tmatu, preciznost a vypracovanost a dodren pouit zadanch surovin)
Vyhlen vsledk probhne v 16:30 hod.
Podle bodovho ohodnocen budou udleny medaile ,diplomy a vcn ceny od sponzor.
Po vyhlen vsledk je mon exponty uklidit.
Doprovodn program paviln E
RM Gastro Cup 2006
6.10.2006 Podium
Sout Mlad vepn ZUBR Cup
Vstavn stoly
Cukrsk sout Carotino Cup
Vstava dort na tma Podzim
Stnky firem
Ochutnvky npoj a specialit
Prostor ped podiem
Jablko pro Kapku nadje Zakoupenm run vyezanho
jablka pispjete na Fond Kapka Nadje