�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
PONOME SE DO OKOLDY |
Autor: Mirka Slavkov Datum vyd�n�: 07.11.2006 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=898 |
Na vrobu pralinek, pop. okoldovch figurek, pouvme jen nejlep okoldu, respektive okoldovou polevu mec. Jak naznauje nzev, pouvme tento typ okoldy nejastji pro polvn nejkvalitnjch vrobk... |
Na vrobu pralinek, pop. okoldovch figurek, pouvme jen nejlep okoldu, respektive okoldovou polevu mec. Jak naznauje nzev, pouvme tento typ okoldy nejastji pro polvn nejkvalitnjch vrobk kde nm zle na chuovch vlastnostech. Pro bn pouit v cukrskch vrobcch a pi prmyslovm zpracovn mme irokou klu kakaovch polev s nhradnmi rostlinnmi tuky. Tyto polevy se nemus pi zpracovn temperovat a jejich pouit je tud rychlej a pohodlnj.
Je nkolik zpsob jak meme vyvolat znovu seskupen krystal kakaovho msla, ale jen jedna cesta k doucmu samostatnmu zptnmu seskupen. Ke sprvnmu zptnmu seskupen krystal kakovho msla je nejprve musme pomalu "rozbt" pi teplot 48 C a znovu zformovat pi teplot 27 a neustlm mchn. |
Vytisknuto dne 23.11.2024 ze serveru |